Bedankt voor het winkelen bij onze webshop! We hopen dat je tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent, bieden wij een retourbeleid van 30 dagen aan. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om een retourzending te doen.

 

Algemene voorwaarden voor retourzendingen:

 

1. Retourperiode: Je hebt 30 dagen vanaf de datum van ontvangst van je bestelling om een retourzending aan te vragen.

 

2. Communicatie: Neem voor het aanvragen van een retourzending contact op met onze klantenservice. Dit kan via e-mail, telefoon of een ander communicatiekanaal dat vermeld staat op onze website.

 

3. Productconditie: Het geretourneerde product moet in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zijn (indien van toepassing). Zorg ervoor dat alle labels en accessoires ook worden teruggestuurd.

 

4. Retourzendingen zonder voorafgaande kennisgeving: Stuur geen producten terug zonder eerst contact op te nemen met onze klantenservice en de retourzending te regelen. Retourzendingen die zonder voorafgaande kennisgeving worden ontvangen, kunnen mogelijk niet worden verwerkt of terugbetaald.

 

5. Retourzending verzendkosten: De kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen of als het product defect of verkeerd geleverd is.

 

6. Terugbetaling: Zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. We streven ernaar om de terugbetaling binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retourzending te verwerken. Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat de terugbetaling op je bankrekening verschijnt.

 

7. Uitgesloten producten: Vanwege hygiënische redenen kunnen bepaalde producten niet worden geretourneerd, tenzij ze defect of beschadigd zijn bij ontvangst. Dit kan bijvoorbeeld gelden voor ondergoed, oorbellen of verzegelde producten zoals cosmetica, tenzij de verzegeling intact is.

 

8. Terugbetalingen op maatwerkproducten: Producten die op maat zijn gemaakt of gepersonaliseerd volgens jouw specificaties, kunnen niet worden geretourneerd, tenzij ze defect zijn of niet overeenkomen met de door jou verstrekte specificaties.

 

9. Terugbetaling op cadeaubonnen: Terugbetalingen voor geretourneerde items die zijn gekocht met een cadeaubon, worden teruggegeven als tegoed op een nieuwe cadeaubon.

 

Neem voor specifieke vragen over retourzendingen of andere zaken contact op met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen!

 

Let op: Dit retourbeleid is geldig vanaf 22-12-2022 en kan onderhevig zijn aan wijzigingen. Controleer regelmatig onze website of neem contact op met onze klantenservice voor eventuele updates of aanpassingen aan het retourbeleid.

 

We hopen dat je een positieve ervaring hebt met onze producten en onze service. Bedankt voor je vertrouwen in onze webshop!